Staatsbosbeheer is afgelopen week begonnen met het plaatsen van nieuwe bankjes en picknicksets in het Leenderbos. De bankjes zijn gemaakt van Hollands Hout, afkomstig uit eigen bos van Staatsbosbeheer. Hollands hout is een sub merk van Staatsbosbeheer en staat voor het optimaal benutten van hout uit bossen van Staatsbosbeheer. Dit meldt Maarheeze.Nu. De bankjes zijn te vinden langs fietspaden en wandelpaden in het Leenderbos en op de Groote heide. Mensen kunnen ook zelf een bankje aanschaffen in het Leenderbos zoals een herinneringsbankje aan opa en oma, als cadeau of om een gedicht achter te laten. Voor meer informatie kunt u terecht bij Staatsbosbeheer Heeze-Leende.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest