Afgelopen week zijn bouwhekken geplaatst op de plek waar de nieuwe multifunctionele accommodatie van Leende gaat komen. Op dit moment is het Meentplein nog toegankelijk via de toerit aan de Kerkstraat. In de week van 12 augustus start de aannemer met het uitgraven van de bouwput. De toerit vanaf de Kerkstraat wordt dan afgesloten. Op de parkeerplaatsen langs de toerit kan dan niet meer geparkeerd worden. Op een deel van de parkeerplaatsen op het Meentplein kan dan nog wel geparkeerd worden. De parkeerplaatsen worden toegankelijk vanaf de Schoolstraat.. Via het Twitter-account Mleende kunt u de voortgang van de werkzaamheden aan de MFA volgen.

logo gemeente heeze-leende

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest