De ballonnendrop op de Maarheezer kermis blijkt een groot succes, aldus het Eindhovens Dagblad. Het is dringen bij de ballon met kermismunten. Maar je moest er wel wat voor doen vond entertainer Pim Donkers van Darkness Entertainment . Voordat er sprake kon zijn van de ballonnendrop, moesten de kinderen – en ook hun ouders – eerst op de muziek van leuke meezingers de nodige rek-, strek- en springoefeningen doen. Dat gebeurde onder een reusachtige ballon met een omtrek van ruim vijf meter. Daarin zaten honderd kleine ballonnen, die op hun beurt weer gevuld waren met een of meerdere muntjes. Uiteindelijk is Imke Kirkels de gelukkigste winnaar: zij vangt de gouden ballon met tien muntjes.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest