Voor de derde keer wordt Brabantsedag Heeze voorafgegaan door de inmiddels bekende kinderparade, op zaterdag 17 augustus. Dit jaar is het aantal aanmeldingen weer gegroeid: er doen twaalf groepen en in totaal 190 kinderen mee. Dit jaar werken alle deelnemers van 6 tot 14 jaar net als de volwassen collega’s met het thema ‘Wat beweegt Brabanders?’. Kinderen tot 6 jaar mogen óók meedoen, maar alleen met begeleiding van een ouder. De kinderparade vertrekt op zaterdag 17 augustus om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Martinuskerk (bij D’n Toversnest) naar eindbestemming gemeentehuistuin, waar later die avond het openingsfeest voor alle wagenbouwersgroepen begint. De route loopt vanaf Toversnest via Jan Deckersstraat, Schoolstraat en Brekelmanspad langs het Nicasiushuis, zodat de opa’s en oma’s ook kunnen genieten, naar de tuin. Stilstaand spel is niet meer toegestaan, om zo de vaart erin te houden.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest