Het Stimuleringsfonds van de Metropoolregio Eindhoven biedt prachtige ideeën een kans en versterkt zo de economie in de regio. Binnen Cranendonck heeft het project ‘CORE’ van Stichting Instituut Voor Elementaire Retractie een cofinanciering van 50.000 euro toegewezen gekregen. Dit project gaat over de verwerking en recycling van moeilijk afbreekbare materialen, zoals batterijen. Het studententeam voert het project momenteel uit in de TU/e Innovation Space in Eindhoven en gaat in de toekomst landen op het terrein van Metalot in Budel-Dorplein. Wethouder economie Frans Kuppens en Jan Vlassak, bestuurslid van Metalot 3C, reikten de cheque uit.

Uitreiking stimuleringsfonds Core

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest