De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 12.10 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze. Dit meldt Weert de Gekste. In de rijrichting van Weert naar Eindhoven waren drie personenauto’s tegen elkaar gebotst. Omdat er een sterke brandlucht werd waargenomen kwam ook de brandweer van Maarheeze ter plaatse. De inzittenden wisten zich intussen in veiligheid te brengen. Een vrouw is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen zijn ongedeerd gebleven, maar wel flink geschrokken. De brand bleef uit, maar de betrokken auto’s hadden wel flinke schade opgelopen. De auto’s moesten worden afgesleept door een berger. Twee rijstroken moesten worden afgelopen. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Er ontstond een file tot aan Nederweert.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest