Nu het einde van de zomervakantie nadert, begint het kindervakantiewerk in veel plaatsen weer op stoom te komen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Zo ook in Budel. Jan Ras van KVW Budel licht toe dat je als organisatie steeds creatiever moet worden om de jeugd achter hun gsm of spelcomputer vandaan te krijgen. Veel bestaande activiteiten worden in een nieuw en modern jasje gegoten. Zo heet de vossenjacht tegenwoordig ‘Walk of fame’. Een gamedag zou waarschijnlijk veel kinderen trekken, toch kiest men daar bewust niet voor. Kindervakantiewerk Budel, Schoot, Dorplein en Gastel heeft haar activiteiten verspreid over een periode van drie weken. Men kan niet klagen over het aantal deelnemers. Aan de grote spektakeldag nemen zondag 250 kinderen deel. Bij de avondwandelvierdaagse, die dinsdag 13 augustus start, staan meer dan driehonderd kinderen aan het vertrek.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest