Dit jaar organiseert Kiwanis Cranendonck voor de zesde keer de verkiezing van de “Ondernemer van het Jaar”. Het thema dit jaar is ‘Wie is de ondernemer achter de onderneming?’ Ken je een ondernemer die voor deze titel in aanmerking komt, aarzel dan niet om deze voor te dragen op www.OvhJ2019.nl. De opbrengst van het evenement gaat naar de Jongerencampus Cranendonck; een initiatief van Jongerenwerk Cranendonck en het BRAVO!College. Het doel van de Jongerencampus is een plek te creëren voor ontmoeting en talentontwikkeling in Cranendonck. De gemeente Cranendonck heeft via de subsidieregeling Ondernemerskracht een subsidie toegekend van €2.000,- voor de verkiezing en het evenement. Het evenement zorgt er namelijk voor dat opvallende prestaties van veelal duurzame en innovatieve ondernemers in de gemeente op de kaart komen te staan. De gemeente onderschrijft bovendien de verbinding die het evenement tussen ondernemers legt.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest