De jaarlijkse inzamelingsactie van stichting Taxus Taxi verloopt voorspoedig. Op dit moment zijn al meer dan 2050 chemotherapieën gerealiseerd door het ophalen van het taxussnoeisel. De eenjarige naalden leveren dé basisgrondstof voor chemotherapieën. De inzamelingsactie loopt door tot en met 23 augustus. Snoeisel aanmelden kan nog tot en met donderdag 22 augustus. Taxussnoeisel aanbieden ten behoeve van het goede doel, kan dit jaar nog tot en met 22 augustus. Na die periode neemt de hoeveelheid werkzame basisgrondstof in de taxusnaalden af. Een ophaalverzoek kan worden ingediend via www.taxustaxi.nl/afspraak. Snoeisel is aan te bieden vanaf een volle kruiwagen of een halfgevulde Taxus Taxi Tas. Heeft u minder? Dan kan het worden gebracht naar één van de inzamelpunten.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest