De gemeente Heeze-Leende gaat vanaf 12 augustus een gedeelte van het hoofdriool reinigen en inspecteren. De werkzaamheden zullen circa twee weken in beslag nemen. Het hoofdriool wordt onder hoge druk gereinigd, en met behulp van een rijdende camera geïnspecteerd op eventuele gebreken. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de Kom Heeze vanaf Kapelstraat-Nieuwendijk, het Heezerenbosch, het Industrieterrein Poortmannen (oudste deel) en enkele losse straten in de wijk Nieuwe Hoeven. Omwonenden wordt aangeraden het deksel van het toilet te sluiten. Ook wordt aangeraden na de reiniging alle waterkranen even open te zetten, zodat de sifons van de afvoeren in het huis weer gevuld raken en zo weer een waterslot vormen. U hoeft voor de rioolreiniging niet thuis te blijven. Aangrenzende bewoners worden middels een huis-aan-huisbrief, minimaal één dag van tevoren, nader geïnformeerd.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest