Wie meer wil weten over paddenstoelen kan in oktober terecht bij IVN Geldrop. Harrie Broeksteeg geeft daar zijn kennis door. De lessen zijn op 9 en 23 oktober van 20.00 uur tot 22.15 uur in De Paardestal. De docent gaat onder meer in op de ecologie, de levenscyclus en bedreiging van paddenstoelen, de kringloop van de natuur en determinatie. Vóór de pauze is er theorie en na de pauze is er een practicum. De excursies zijn op de ochtenden van 12 en 26 oktober. Het lesgeld is 30 euro (25 euro voor leden) inclusief cursusmateriaal en koffie/thee. Aanmelden kan tot 28 september bij Dorothé Heiligers, dorotheheiligers@hotmail.com of 040-2855265.

Paddenstoelencursus IVN Geldrop oktober 2019

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest