De mogelijkheden van de digitale camera komen aan bod in de lessen natuurfotografie van Frans van den Boom op dinsdagen van 20.00 uur tot 22.15 uur. Op 8 oktober gaat het over de basistechniek. Een week later gaan cursisten aan de slag met techniek, scherptediepte en compositie. De praktijkochtend is op 19 oktober van 9.30 uur tot 12.30 uur in de kasteeltuin. Op 29 oktober wordt nagepraat en gewerkt met de computer. De theorieavonden worden gegeven in De Paardestal in Geldrop. Het lesgeld is 40 euro voor niet-leden en 35 euro voor leden. Aanmelden kan tot 21 september bij Loes van den Boom, thvdboom@onsbrabantnet.nl of 040-2857242.

Fotografiecursus IVN Geldop oktober 2019

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest