Op 18 augustus organiseert IVN Valkenswaard-Waalre een wandeling in de Malpie. Men start om 14.00 uur vanaf de noordelijke parkeerplaats in de Malpie, voorbij de Venbergse Molen aan de Molenstraat in Valkenswaard. U volgt het zandpad na de Molenstraat. Gidsen nemen u mee voor een wandeling van twee uur om de natuur en het landschap in de Malpie te ontdekken. De wandeling voert langs vennen en de heide. U gaat op zoek naar niet meer zo vaak voorkomende planten zoals zonnedauw en klokjesgentiaan. Deelname is gratis. Zorg voor bedekkende kleding in verband met kans op stekende insecten. Meer informatie vindt u op www.ivn.nl/valkenswaard-waalre.

Wandeling Malpie IVN Valkenswaard-Waalre

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest