Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie? Dit zijn enkele vragen die in het kader van Veiligheidsmonitor worden gesteld aan 2.800 inwoners in Valkenswaard. Het is volgens het gemeentebestuur belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners meedoen aan het onderzoek. Zo ontstaat een goed beeld van de veiligheidssituatie in de gemeente/regio. Deelnemers krijgen per post een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Het onderzoek begint rond 9 augustus; de resultaten worden in maart 2020 verwacht. De gemeente gebruikt de uitkomsten bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid.

Logo - Gemeente Valkenswaard

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest