Op 22 september herdenken Neerkant, Meijel en Asten-Heusden de hevige strijd die 75 jaar geleden aan de bevrijding van hun dorpen vooraf ging met een ‘Evacuatietocht’. Destijds moest men huis en haard verlaten voor het oorlogsgeweld. Op bepaalde punten op de route worden oorlogsverhalen verteld. De tocht start tussen 9.00 uur en 10.00 uur vanaf museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant en vanuit museum Truijenhof in Meijel. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro. Aanmelden kan door te mailen naar natuur-recreatie@dorpsoverlegmeijel.nl. Vermeld in de mail uw naam en het aantal deelnemers. Op www.deathvalleydepeel.nl vindt u meer informatie.

Evacuatietocht Museum Klok & Peel

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest