Het Maatjesproject Cranendonck is bedoeld voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Het idee achter het Maatjesproject Cranendonck is dat mensen met een bepaalde hulpvraag voor maximaal een jaar gekoppeld worden aan een vrijwilliger die samen met de deelnemer met de hulpvraag aan de slag gaat. De deelnemer blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de stappen die samen genomen worden en het eindresultaat. Uitgangspunt is een goede klik is tussen vrijwilliger en deelnemer. Heb je interesse om als deelnemer gebruik te maken van het Maatjesproject Cranendonck? Meld je dan aan. Er wordt door de coördinator een afspraak voor een gesprek. Het Maatjesproject Cranendonck wordt gecoördineerd door de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. Maandag, dinsdag en donderdag 0620372237 of marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest