Van zaterdag 24 t/m woensdag 28 augustus 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse kermis van Budel. Vijf dagen staat Budel in het teken van gillen en gieren in de attracties, de zoete geur van suikerspinnen en oliebollen en natuurlijk heel veel gezelligheid. Op zaterdag 24 augustus om 19.00 uur opent burgemeester Roland van Kessel de kermis officieel bij de Hernieuwde Levenskracht. Voor de opbouwwerkzaamheden van de kermisattracties zijn de wegen in het centrum vanaf woensdag 21 augustus om 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer. De weekmarkt van Budel komt op kermismaandag 26 augustus te vervallen. Ook
komt de bushalte aan de Deken van Baarsstraat te vervallen van woensdag 21 t/m woensdag 28 augustus. Voor meer maatregelen en informatie rondom de kermis in Budel kunt u de website van de gemeente Cranendonck raadplegen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest