De gemeente Cranendonck organiseert op 21 augustus een inloopavond over de “tijdelijke” Randweg Zuid. Bedoeling is om aanwonenden en geïnteresseerden te informeren en consulteren over maatregelen die opgesteld zijn om de verkeersveiligheid op korte én lange termijn verder te verbeteren. De “tijdelijke” Randweg Zuid zijn de wegen Grensweg, Dammerstraat, Midbuulweg, Mulkstraat, Heikantstraat en Meemortel.. De inloopavond vindt plaats in het gemeentehuis te Budel. U kunt binnenlopen tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Om zicht te hebben op het aantal aanwezigen, dient u zich vooraf aan te melden door een mail te sturen naar j.vanasten@cranendonck.nl.

Logo gemeente Cranendonck

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest