De gemeente Cranendonck en de bibliotheek in Maarheeze willen inwoners het vertrouwen en de kans geven om zelf te beslissen over hun leefomgeving. Bibliotheek De Kempen nodigt de inwoners van Cranendonck uit om samen te beslissen waar en hoe de nieuwe bibliotheek in Maarheeze invulling zal krijgen. Er zijn drie perspectieven uitgewerkt voor de toekomst van de bibliotheek in Maarheeze. In één of meerdere bijeenkomsten worden deze besproken. De uiteindelijke keuze ligt in handen van de deelnemers van de bijeenkomst(en). Aanmelden voor de bijeenkomst(en) kan tot woensdag 28 augustus via secretariaat@bibliotheekdekempen.nl of 085-7733 201.

beslis mee over toekomst bibliotheek maarheeze

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest