Voor iedereen die van schrijven houdt en het leuk vindt om inspiratie op te doen start de Bibliotheek Waalre het schrijfcafé. Hier kunt u schrijven, inspiratie opdoen en experimenteren. Dit alles onder begeleiding van schrijfcoach Lia Hesemans. Het eerste schrijfcafé op 30 augustus vindt plaats in de tuin van Het Huis van Waalre. Op 25 oktober is er een Geschiendenisschrijfcafé tijdens De Maand van de Geschiedenis. Beide schrijfcafés zijn van 10.00 uur tot 12.30 uur in de Bibliotheek Waalre in Het Huis van Waalre. De entree bedraagt 16 euro voor bibliotheekleden en 20 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via bibliotheekeindhoven.nl/programma

Schrijfcursus Huis van Waalre

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest