Dat het klimaat aan het veranderen is, daar is iedereen het wel over eens. Afgelopen zomer werd in Nederland de recordwarmte van 40,7 graden Celsius gemeten. Maar welke maatregelen nemen lokale en provinciale bestuurders en wat kunnen burgers zelf doen? Deze en andere vragen komen aan bod in het NMC Café op zondag 1 september van 11.00 tot 12.15 uur in het NMC De IJzeren Man aan de Geurtsvenweg 4 in Weert. Het NMC Café is een interactieve talkshow, waarbij genodigden en publiek in een café-achtige sfeer, met elkaar in gesprek gaan over boeiende en actuele onderwerpen die raakvlakken hebben met de natuur en duurzaamheid. Presentator is Frans van Tuel.
Dit keer is het onderwerp Klimaatverandering.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest