De hulpdiensten zijn donderdag rond 16.25 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Budel. Op de t-splitsing Herentraat – Europalaan-Zuid waren een personenauto en bestelbus tegen elkaar gebotst na een voorrangsfout. De personenauto kwam vanuit de Herenstraat de Europalaan-Zuid oprijden waarbij de naderende bestelbus op de voorrangsweg over het hoofd werd gezien. Het kwam tot een botsing waarbij de bestelbus tegen een boom tot stilstand kwam. De inzittenden van de bestelbus raakten lichtgewond. De bestuurder werd ter plaatse behandeld aan zijn hand, zijn bijrijder is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de personenauto kwamen met de schrik vrij. De betrokken voertuigen raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest