Buurtapp Nextdoor zet samen met buurtbewoners gouden buren in het zonnetje die veel voor hun buurt betekenen. Je kunt jouw buur nog tot 31 augustus nomineren. Elke buurt heeft wel een buurman of buurvrouw die klaarstaat voor iedereen, gezelligheid op straat brengt of zich inzet om de buurt veilig en leefbaar te houden. Tot 31 augustus kun je deze buur nomineren voor de Gouden Buur Award 2019. De award wordt in aanloop naar Burendag op 28 september uitgereikt aan de gouden buur in iedere provincie, waarvan er één verkozen wordt tot nationale Gouden Buur 2019. Nomineren kan nog één week via: blog.nextdoor.nl. De buurtapp Nextdoor heeft als doel om buren overal ter wereld in staat te stellen samen aan een sterkere, veiligere en gelukkigere buurt te bouwen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest