Vorig jaar is de viering van 75 jaar bevrijding door de gezamenlijke Peellandse erfgoedinstellingen ingezet met de lezingencyclus Dodenvallei De Peel. De organisatie presenteert dit winterseizoen een serie lezingen over onderwerpen die voortvloeien uit de Tweede Wereldoorlog. De sprekers zijn Karel Koppens, François Van Hövell tot Westervlier, Joop Hendrix en Diederik Oostdijk. De excursie gaat naar het Hoofdkwartier Commando Grondgebonden Luchtverdedinging in de Luitenant-Generaal Bestkazerne in Vredepeel. Aanmelden kan tot 15 september via de website van Museum Klok & Peel. Het lezingenpakket inclusief excursie kost 32,50 euro per persoon.

Museum Klok & Peel Carillon - Arlington

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest