Sinds 2014 zit er op de Nassau Dietz Kazerne in Budel een vreemdelingenlocatie. In 2018 is hiervoor een overeenkomst gesloten tussen COA en gemeente Cranendonck voor 10 jaar met mogelijke verlengingen voor 5 jaar. Het COA wil flink investeren in het terrein en de gemeente heeft de voorwaarden met het COA uitgewerkt in een concept samenwerkingsovereenkomst. Hierin staan afspraken over o.a. beperking overlast, duurzaamheid en economische impulsen. De gemeenteraad neemt hier in november een besluit over, maar de gemeente is ook benieuwd wat de inwoners zelf hiervan vinden. Op de gemeentewebsite kunt u de concept samenwerkingsovereenkomst vinden.

Logo gemeente Cranendonck

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest