Sarah Verhoeven-Berger rent op 23 september de Mont Ventoux op. Samen met teamgenootjes Manon Keulen, Loes de Leest en Inge Jaspers hoopt ze veel geld te kunnen ophalen voor stichting Make a Memory, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het kwartet noemt zich ‘Team Danchel’, genoemd naar de 14-jarige zoon van Sarah Verhoeven, die drie jaar geleden aan kanker overleed. Professionele fotografen, die door de stichting ingeschakeld worden, leggen de laatste momenten van ernstig zieke kinderen, samen met hun ouders, vast. ,,Danchel zal altijd bij ons blijven, maar ik wil met deze run een zware rouwperiode afsluiten. Ik wil dat symbolisch doen op de top van de Mont Ventoux. Ik heb er altijd spijt van gehad, dat ik dat niet heb laten doen. Tegen beter weten in wilde ik er niet aan dat Danchel zou sterven. We hebben wel wat foto’s met het telefoontje gemaakt, maar dat is toch wel heel anders dan professionele foto’s”.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest