Afval inleveren wordt steeds duurder. Wellicht de reden dat meer mensen afval dumpen. Dat leidt tot meer kosten waarvoor de hele gemeenschap opdraait. ‘Afvalwethouder’ Frank de Win in Heeze-Leende hoopt dat inwoners elkaar opvoeden, aldus het Eindhovens Dagblad. Dit kwam aan de orde in de raadsvergadering maandagavond in Heeze. Wordt er meer afval gedumpt en hoeveel extra geld kost het opruimen. Het antwoord moest wethouder De Win (ook CDA) schuldig blijven. Hij laat het uitzoeken. De wethouder vindt het vooral belangrijk dat mensen in Heeze-Leende elkaar bewust maken. Kosten voor opruiming komen uiteindelijk – via de afvalstoffenheffing- voor rekening van de inwoners. De optimistische wethouder hoopt dat mensen hierover wel twee keer nadenken.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest