De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck biedt ondersteuning in en om het huis met vrijwilligers in de Gemeente Cranendonck. Een van de mogelijkheden is incidenteel vervoer. Een rit naar het ziekenhuis in Weert of Geldrop, maar ook meerdere malen een rit naar de fysiotherapie. Cordaad Welzijn biedt Wij bieden deze diensten aan aan mensen die zelf geen familie of kennissen in hun omgeving hebben om deze ritten te verzorgen en daarnaast een laag inkomen hebben. De kosten voor de ritten bedragen €0,39 per km. excl. parkeerkosten en eventueel een kopje koffie voor de vrijwilliger als die lang moet wachten. Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Of je als vrijwillig chauffeur inzetten voor een ander? Neem contact met ons op of kom langs tijdens de spreekuren van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck. Deze vinden plaats op maandag en donderdag van 13.30u tot 15.30uur op de Dr Anton Mathijsenstraat 32 in Budel. Telefoonnummer is 0495-592553.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest