Van zaterdag 7 september tot en met zondag 22 september is in Het Waalres Museum een expositie over de Eregalerij te bezichtigen, met daarin een selectie van de opgehaalde verhalen en foto’s van de gesneuvelden en achtergronden over de conflicten waarin ze zijn omgekomen. De expositie is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Herdenking Brabants Gesneuvelden, Het Waalres Museum. Het adres van het museum is Willibrorduslaan 4, 5581GE Waalre. Meer informatie is te vinden op www.hetwaalresmuseum.nl. De expositie is dagelijks geopend van 13:30 tot 17:00 uur; de toegang is gratis. Tijdens de openingsuren kan worden gebeld voor een afspraak voor bezichtiging buiten de openingstijden. Dat kan ook per mail hetwaalresmuseum@gmail.com

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest