Voor de jaarlijkse Kinder-doe-middag op zondag 13 oktober, van 13 tot 16 uur in het kasteelpark, heeft IVN Geldrop dringend zo’n negen extra vrijwilligers nodig om natuuractiviteiten te begeleiden. Op 17 september wordt beslist of de activiteit doorgang kan vinden.De Kinder-doe-middag is een jaarlijks terugkerend evenement in oktober dat veel belangstelling geniet. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen gratis deelnemen aan allerlei activiteiten. Aanmelden kan bij Arend-Jan Onnink via 06-30710946 of arendjan.onnink@gmail.com vóór dinsdag 17 september, 18 uur. ’s Avonds wordt in vergadering besloten of het evenement kan doorgaan. Voor meer informatie over Jeugd IVN: www.ivn.nl/geldrop. IVN Geldrop is ook op facebook.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest