Nieuw in de verkoop zijn de in grootte en prijs aangepaste vrije bouwkavels in nieuwbouwwijk De Bulders in Heeze. Bekijk snel op de website voor de in totaal 21 vrije bouwkavels, waarvan er reeds zeven zijn verkocht. Eind 2018 is gestart met de verkoop van vrije bouwkavels en er zijn al zeven kavels verkocht. Een veel gehoorde opmerking van geïnteresseerden is dat de kaveloppervlakte te groot is. De Bulders Woningbouw heeft daarom besloten om de kavels in het zuidwesten van De Bulders te verkleinen en de prijs hierop aan te passen. Deze nieuwe kavels zijn vanaf nu in de verkoop. Kijk snel op www.wonenindebulders.nl/vrijekavels. Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met afdeling communicatie, tel: 040-2241436 of 0651988945.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest