Huub Hermans (dj)

Biografie 
Huub was in zijn kinderjaren al veel met de radio bezig, wat meestal resulteerde in het feit dat in huize Hermans de radio het niet meer deed. Een van zijn “projecten” was het bekende “knip-door-project” . Hierbij werd de buizenradio van achter opengedraaid en daarna aangezet. Het vervolgens doorknippen van zoveel mogelijk draden zonder dat de radio ermee ophield was dan de sport.

Een van de vele schokken die hij toen opving moet ervoor hebben gezorgd dat het radiogevoel meteen in zijn ziel zat vastgebrand. Van 2 draaitafels en een bandrecorder werd een soort “studio” gebouwd en het imiteren van o.a Ferry Maat en Tom Mulder kon beginnen.
Later kwamen daar Jeroen van Inkel en Adam Curry bij .

Ook het opnemen van de complete top 40 op muziekcassette om vervolgens de lijst op eigen wijze aan elkaar te praten behoorde tot een van zijn hobby’s.
Later, na zijn diensttijd, kwam Huub achter het bestaan van de ziekenomroep en daar kon hij zelfs een opleiding tot presentator volgen! Met veel plezier heeft hij daar meegewerkt aan enkele programma’s en al gauw bleek er meer in het vat te zitten.

De verhuizing naar Heeze was in eerste instantie geen rede om te stoppen bij de ziekenomroep van Weert. Huub tufte vrolijk op de vrijdagavond op en neer om daar zijn programma te maken. Ook later op de zaterdagmorgen heeft hij nog een paar gezellige uurtjes kunnen maken in Weert.

Intussen werd Radio Horizon opgericht en ook al had Huub er wel iets van vernomen, hij zat prima bij de ziekenomroep en had (nog) geen idee hoe het anders kon.
Doordat een aantal collega’s van de ziekenomroep bij Horizon een programma hadden werd de aandacht van Huub ook getrokken. En ja….na één bezoekje was het leed geleden.
Meerdere collega’s hadden inmiddels de weg naar Horizon gevonden en ook Huub ging er werken, inmiddels als assistent voor de programmamakers van Donders nog an toe, een satirisch programma op de zaterdagavond.

Maar al gauw begon het verder te kriebelen en na Donders nog an toe was nog plaats genoeg om een programma in te plannen. Na overleg met de programmaleider werd gekozen voor The Party-Zone een programma wat men ging luisteren voordat de zaterdagavond volledig los kon gaan. Na 8 jaar zag Huub daar geen uitdaging meer in en besloot om het een jaartje rustig aan te gaan doen op radiogebied. Hij bleef natuurlijk wel Horizonner in hart en nieren maar door drukte op zijn werk en ook nog eens een verhuizing in dat jaar gepland te hebben leek hem dat wel verstandig.

Eind 2006, begin 2007 werden de kriebels hem echter weer teveel, je hoorde je Huub iedere zaterdag aan het begin van je avond met de Avond Inn. Op dit moment zit Huub even in de wachtkamer ivm verhuizing naar Valkenswaard.