Biografie
Klaas van het Hof geboren op 2 september 1965 in Rotterdam. Klaas begon zijn radio hobby 25 jaar geleden op zijn slaapkamer.

Aangestoken door het Soul Show programma van Ferry Maat is de liefde geboren voor het maken van een Dance Classics programma.

Op zijn 20ste draaide Klaas in een aantal Discotheken in Rotterdam, zoals de Vips, en Gay Palace en diverse kleine clubs. De jaren 80 en 90 zijn in vogelvlucht voorbij gegaan met het maken van radioprogramma?s voor diverse stations in Nederland en België.

Klaas presenteerde in de periode 1987 & 1988 een programma op het eerste jongeren station van Nederland, News Fm (Rotterdamse kabel 93.9) News Fm werd later Stads Radio Rotterdam.

Ook in de periode van de radiopiraten maakte Klaas programma?s in Nederland voor Free Radio Rotterdam, Radio Amerika en Radio Amore om er zomaar een paar te noemen, ook in België maakte Klaas in de jaren 80 & 90 radioprogramma?s voor Radio Telstar 105 Fm (Wuustwezel), Radio Paloma en Focus Fantastic 107.8 (Leopolsburg)

Het BeatBox virus heeft Klaas nooit meer losgelaten en is op de dag van vandaag nog steeds radio actief. Vanaf januari 2007 hoor je BeatBox op Radio Horizon op zaterdagavond tussen 21 en 23 uur.

Het radioprogramma BeatBox wordt al 16 jaar gepresenteerd door Klaas en gemaakt voor een aantal Radio en Internet stations in Nederland en België!