Peter van der Sande (sales)

Biografie
Peter loopt er niet mee te koop, maar hij werd geboren in Heeze (althans Heezer grondgebied) maar dichter in de buurt van Aalst vlak bij de “Hut van Mie Pils” op 8 februari 1959. Na hier 4 jaar in de bossen te hebben gewoond, verhuist naar Leende, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Hij is getrouwd en heeft 4 kinderen.

Het dj vak leerde hij bij de eerste lokale piraat in Heeze-Leende: Mi-amigo Lokaal. Earth Wind & Fire stond met Boogie Wonderland in de Top 40 dus het moet 1978 geweest zijn. Nadien volgden er vele ander radiostations, zoals Radio Atlantis, VROB, Radio Caroline, Radio Vrij Brabant, Radio Marina, Radio Eastwave en Radio Royaal. In deze illegale periode bediende Peter zich van de dj namen: Peter Visser, Peter van de Zee, Hugo de Groot en John de Jong.

Peter is vanaf dag 1 betrokken bij Radio Horizon als programmamaker. Als dj hoor je Peter op zondag na het sportprogramma met zijn programma: De Krenten uit de Pap. Wil je informatie over adverteren via Radio Horizon, HorizonTV of deze website? Peter licht je hier graag over in. Meteen info? :sales@rtvhorizon.nl