Erik-Jan de Sterke (dj)

Biografie
Na een (letterlijke) “radio stilte” van ruim 4 jaar is Erik-Jan weer helemaal terug op de radio. In 2007 hield hij het voor gezien in het radio wereldje en stopte hij ook met zijn draai en presentatie werkzaamheden voor de diverse artiestenbureau ’s waarvoor hij werkte. Het was tijd voor iets anders en na een sabbatical year in 2008, woont en werkt hij sinds 2009 in Eindhoven. Erik-Jan maakte ruim 23 jaar radio bij o.a. : Vrije Radio Omroep Hamont, B.L.O.S., radio Siris, Radio Royaal, Radio Mistique, Radio Contact, Radio Kempenland, Radio Horizon, Radio Parkstad, Mistral FM en Plus FM. In tegenstelling tot vele radio collega’s ambieerde hij nooit een radio job in het “Hilversumse” en koos hij bewust voor Regionale radio.
Naast radio maken, hoor je de stem van Erik-Jan regelmatig voorbij komen in diverse radio commercials op tal van regionale en landelijke radio stations. Erik-Jan is vooral bekend van de Show van de Radio wat hij lange tijd presenteerde op radio Royaal en op radio Horizon. Een toevallige ontmoeting met Theo Erkens begin 2011, maakte het radio virus in hem weer wakker wat leidde tot zijn terugkeer op de radio en wel bij Radio Horizon. Je hoort Erik-Jan iedere zaterdag & zondag tussen 11.00 en 14.00 uur met zijn Show van de radio.
Erik-Jan heeft twee kinderen, Jan (15) en Fleur (14) en het leuke is, dat zijn zoon Jan ook druk doende is op de radio, onder de naam Jan de Sterke. Deze heeft inmiddels een eigen WEB radio en is daarnaast de vaste side-kick van zijn vader, wat nu al komische en leuke radio momenten oplevert.

Ook is Erik-jan actief voor Horizon TV, zo bezoekt hij met de camera regelmatig evenementen in de regio en monteert deze items daarna zelf.