Dianne Koevoets (redactie)

Mijn naam is Dianne Koevoets, ben geboren en getogen in Soerendonk en heb al jaaaren een baan als tandartsassistente, waar veel mensen mij van zullen kennen.
Sinds Januari 2014 ben ik redactioneel medewerkster binnen RTV Horizon.
Deze nieuwe uitdaging kwam heel onverwachts op mijn pad.
Erik-Jan de Sterke was mijn klasgenoot in Budel op de middelbare school, hij heeft sinds jaar en dag een programma bij Horizon, waar ik altijd naar luisterde. Hij zocht iemand ter ondersteuning van zijn “gezelligheids vereniging” en dacht aan mij ( dit kwam natuurlijk door de kattekwaad die we samen uithaalde in de klas, en doordat we altijd contact bleven houden). Zo werd ik de rechterhand van Erik-Jan en ik heb er steeds meer voldoening van. Mijn werkzaamheden bestaan uit wekelijks regionale items opzoeken, betrokken bellen en interviewtjes voorbereiden, waarna ik de agenda vul en Erik-Jan aan de slag kan. Op zondag ben ik aanwezig in de studio, op zaterdag geef ik het voor 1 dagje uit handen (wat niet makkelijk is voor mij ). Daarnaast hou ik me bezig met de planning van de locatie uitzendingen, ben ik het aanspreekpunt en pak ik aan wat er op “de show van de Radio weg” komt. Het fijne is dat mensen die een activiteit, feest, opening, optreden etc. hebben, of gewoon ergens aandacht voor willen, mij steeds vaker zelf benaderen, dat maakt het natuurlijk een stuk makkelijker.
Ik ben er trots op dat ons team ondertussen bestaat uit 6 enthousiaste mensen, met allemaal het zelfde doel; een super “Show van de Radio” neerzetten. We kunnen het allemaal bijzonder goed met elkaar vinden en ons kernwoord is “communiceren”, We praten veel met elkaar…maar naar elkaar luisteren gaat ons nog beter af!
Ondertussen heb ik binnen RTV Horizon iedereen leren kennen en ben ik blij deel uit te mogen maken van dit leuke team, waar iedereen zichzelf kan zijn, maar waar we tegelijkertijd ook beseffen dat we het SAMEN moeten doen!

Voor iedereen die denkt iets leuks te hebben voor onze show, mail me gerust; dianne@rtvhorizon.nl graag met je telefoonnummer dan bespreek ik met je wat de mogelijkheden zijn.