Mariska van de Ven (nieuwsredactie)

Mariska komt oorspronkelijk uit Rijen. Op 16-jarige leeftijd is zij samen met haar moeder en twee broertjes verhuisd naar Drunen.
Na afronding van de middelbare school vertrok zij naar Den Haag om een hostess opleiding te volgen. Omdat zij afstudeerde in een tijd van hoge jeugdwerkeloosheid, is zij via uitzendbureau’s in allerlei administratieve banen en baantjes gerold in heel Brabant.

Rond haar 25e verhuisde ze naar Den Bosch. Daar werd zij bij een administratieve baan gewezen op haar goede telefoonstem. In een zoektocht om daar meer mee te doen, kwam ze terecht bij de lokale radio in Den Bosch. Uiteindelijk heeft zij daar, naast fulltime banen, 15 jaar vrijwilligerswerk gedaan. In eerste instantie als radiopresentator, maar later ook als bestuurslid, personeelsfunctionaris, tv presentator en hoofd online-redactie. Zij heeft haar echtgenoot bij de lokale omroep Boschtion leren kennen en zij zijn inmiddels ruim 7 jaar een echtpaar.

Boschtion is helaas niet meer. Omdat lokaal nieuws haar belangstelling bleef houden, zocht zij naar een andere omroep.
Gelukkig had de redactie van Horizon een online redacteur nodig. Vanaf 23 oktober 2017 zal zij op vrijwillige basis de nieuwsberichten verzorgen op maandagen en dinsdagen.