TV-programma’s en video’s van RTV Horizon

Horizon TV met het nieuws uit de regio en themaprogramma’s over koken, politiek en het verenigingsleven in de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Waalre.
Elke werkdag om 19:00 uur verschijnt een vers nieuwsbulletin, aangevuld met het weer en verkeer en een dagelijks wisselend themaprogramma en tekst TV. Elk heel uur wordt dit herhaald.

Alle reportages kun je ook bekijken op www.rtvhorizon.nl of via ons Youtube-kanaal.

Nu op Horizon TV:

Helaas hebben wij last van storingen met onze computers. Door de leverancier wordt er nu gedurende de hele dag  uitvoerig getest vanuit hun support-center.
Ook gedurende tekst-TV (Kabelkrant) kan het geluid vervelend storen. Onze excuses hiervoor.

Programmering:

– Weer, verkeer, en dagelijkse wetenswaardigheden.
– Dagelijkse themaprogramma’s uit de regio:

  • maandag:    Politiek
  • dinsdag:      “In de Regio” of “Op bezoek bij….”
  • woensdag:  “Op bezoek bij….” of “In de Regio”
  • donderdag: “Dit is mijn club”
  • vrijdag:         PSV-TV & A3ANUS

In het weekend herhalen wij het nieuws en de themaprogramma’s van de afgelopen week. Dit gebeurt van zaterdag 19:00 uur tot en met maandag 18:00 uur.
Van “Dit is mijn club” verschijnt elke twee weken een nieuwe aflevering, waardoor dit programma in de tussenliggende week nogmaals wordt herhaald.

PSV TV
PSV TV brengt je op de hoogte over alles van voetbalclub PSV. Samenvattingen van wedstrijden, reportages over en interviews met spelers, persconferenties, historische wedstrijden, beelden van de grote namen uit de clubgeschiedenis, en nog veel meer.
Elke vrijdag zie je een nieuwe aflevering van PSV TV.