Radio Horizon

Radioreclame op Radio Horizon werkt ook voor u!

Media zoals radio-, tv,- en internetreclame werken uitstekend bij veelvuldige herhaling. Uit onderzoeken blijkt dat een boodschap minstens 5 tot 8 keer gehoord of gezien moet zijn voor deze onthouden wordt. Bij gedrukte media bepaalt de lezer zelf of een boodschap aandacht krijgt.

Radio is dwingender: uw boodschap wordt vaak gehoord en krijgt alle aandacht omdat het de enige boodschap is die op dat moment te horen is.
Radioreclame kent nog een krachtig voordeel. Juist omdat op de radio beelden ontbreken, gebruikt de luisteraar zijn eigen verbeeldingskracht en er is geen krachtiger en beter verkoopmiddel dan de verbeeldingskracht van de mens zelf. De luisteraar hoort de boodschap en vormt een beeld … een beeld dat maakt dat uw boodschap beter wordt onthouden dan op elke andere wijze!

Adverteren op Radio Horizon kostbaar?
Nee hoor!
Al voor de prijs van 1 enkele advertentie in een dag- of weekblad kunt u een volle week adverteren op Radio Horizon en soms hebben we aanbiedingen waarvan u echt gebruik moet maken!
Heeft u vragen en/of ontvangt u graag meer informatie over onze advertentiemogelijkheden?

Stuur een mail naar de Horizonreclamelijn:  sales@rtvhorizon.nl of bel voor direct contact: 06-27004222.

Horizon TV

Wilt u adverteren op televisie en dat gericht doen in uw eigen regio? Dan is adverteren op Horizon TV wellicht iets voor u.
Door te adverteren via Horizon TV kunt u, tegen zeer gunstige advertentietarieven, op een snelle manier de lokale of regionale gemeenschap benaderen. Bovendien toont u door te adverteren op de Horizon TV uw betrokkenheid bij de regio. En dat is goed voor uw merk. Met Horizon TV brengt U uw diensten in beeld bij kijkers in Cranendonck, Heeze-Leende en Aalst-Waalre.
We adviseren U graag over de manieren waarop u uw product of bedrijf goed in beeld kunt brengen.
Op Horizon TV hebben we een kennismaking aanbieding waarbij u voor maar 50 euro per week kunt adverteren! U bent dan 24 keer per dag in beeld en uw advertentie komt daarbij dus iedere cyclus van reportages en tekst TV 1x in beeld. Hij wordt dus altijd gezien want iedereen kijkt altijd een hele cyclus af en uw advertentie maakt onderdeel uit deze cyclus.

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden, mail dan naar sales@rtvhorizon.nl of bel voor direct contact met de Horizon reclamelijn 06-27004222.

Vraag naar de aantrekkelijke combinatieaanbieding voor adverteren op Radio Horizon en Horizon TV!

www.RTVHorizon.nl

Zorg dat u bezoekers krijgt!
Mensen zijn dol op klikken. Wat is dat? Klik, en u hebt een bezoeker op uw website.

Benut de kracht van een goede link. Maak uw bedrijf vindbaar!

  • Permanent zichtbaar op alle pagina’s en standaard in de rechterkolom
  • Met een link naar uw eigen website dus maximale aandacht voor uw product of dienstverlening


Formaat
300 x 125 pixels

Prijs
Plaatsing voor 1 maand € 40,-
Plaatsing voor 1 jaar € 350,-

Stuur meteen een aanvraag naar: sales@rtvhorizon.nl