Wendy van Galen (nieuwsredactie)

Het was eerste kerstdag 1984, en Wendy werd geboren. Niet in een stalletje tussen de os en de ezel maar in het Weerter ziekenhuis. Maar het verblijf in het Limburgse land was van korte duur, na een dag was ik al terug op Brabantse grond.

Na het afronden van de middelbare school en geproefd te hebben van diverse opleidingen belandde ik in 2009 in Rotterdam, waar ik ging studeren. Het plan was om na het afronden van de opleiding terug te keren naar Brabant maar dat verliep iets anders. In de havenstad ben ik onder meer werkzaam geweest als klantenservicemedewerker en redactielid voor diverse organisaties. Na bijna 8 jaar begon het te kriebelen en werd het tijd om terug te keren naar Budel.

Met een vader die al ruim een jaar bij Horizon werkt als cameraman wist ik al dat het een leuke organisatie is met gezellige mensen die hart hebben voor de regio. Toen ik in oktober 2017 gevraagd werd om mee te helpen met het schrijven van nieuwsberichten voor de website, tv en radio was ik dan ook snel overtuigd. Sinds november 2017 schrijf ik allerhande nieuwsberichten over zaken die in de regio spelen.