Op zaterdag 20 september gaat de kermis in Gastel weer van start! Op het Cornelisplein in Gastel wordt de kermis weer opgebouwd en op zaterdagmiddag om 19.00 uur wordt deze officieel geopend door de wethouderKermiszaken onder begeleiding van Blaaskapel Excelsior.
Het kermisterrein
Het Cornelisplein is ook dit jaar weer gevuld met attracties voor jong en oud. De autoscooter met boksbal, de Vulcano Power, de draaimolen, de grijpkranen, de gebakkraam, het lijntrekspel, de snoepkraam, de suikerspin, de schietsalon en de Hernieuwde Levenskracht staan weer opgesteld. Op zondagmorgen staat de kermis in het teken van de speciale kermis-mis op de autoscooter. Deze mis begint om 10.00 uur. Op maandagavond vanaf 18.30 uur komt de ballonnenclown de kinderen verrassen. De kermis duurt tot en met dinsdag 23 september.