Bigbandmuziek is cool! Wil jij als zanger of zangeres ook eens meemaken hoe het is om begeleid te worden door een echte bigband? HIER IS JE KANS! Na het grote succes van de eerste edities in Maarheezeorganiseert Triple B op zaterdagavond 14 maart 2015 in de Hofnar in Valkenswaard voor de eerste keer Singing with a big band, een grandioze bigband – /muziekavond met maximaal 10 zangers, zangeressen en/of duo’s. En daar kun jij er één van zijn!
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. We nodigen je dan uit om te laten horen dat je goed kunt zingen. Kies daarvoor zelf 2 van je favoriete nummers uit, breng de muziek op cd of stick mee en overtuig ons!
Als je uitgekozen wordt, selecteren we daarna 2 shownummers die goed bij jouw stem passen en die je met ons gaat oefenen. Dan kun op 14 maart 2015 schitteren voor een volle zaal met bigband Triple- B, die je begeleidt.
Wil je van deze unieke kans gebruik maken? Neem dan contact op met 06-12964038 of 0495-494290.