“Een bestuur moet zich regelmatig vernieuwen; dat is de reden dat twee leden van de Sportraad plaats gaan maken voor nieuwe bestuursleden. Wij zoeken kandidaten die geïnteresseerd zijn in sport en die willen opkomen voor sport binnen onze gemeentepolitiek”. Aldys René Menting, voorzitter van de Sportraad.
De Sportraad Heeze-Leende-Sterksel vertegenwoordigt 17 sportverenigingen uit Heeze, Leende en Sterksel. Daaronder ressorteren ruim 4.500 sporters. Het belangrijkste doel van de Sportraad is sportverenigingen te vertegenwoordigen richting de gemeente, zodat sport geen speelbal wordt van toekomstige politieke willekeur.
Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden voor een verkennend gesprek bij Wim Tindemans, secretaris van de Sportraad via Sportraadheezeleendesterksel@gmail.com of door hem te bellen op 06-48436614.