Gemeentesecretaris Cranendonck neemt afscheid

Cranendonck – Na een periode van 4,5 jaar neemt gemeentesecretaris Martin van Vliet afscheid van de gemeente Cranendonck. Hij is benoemd tot gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Vlissingen. In het voorjaar van 2015 zal hij daar starten.

Martin van Vliet: “Ik kijk met veel genoegen terug op mijn tijd in Cranendonck. Mijn werkzaamhedenvoor de organisatie, het college en de raad heb ik altijd met veel plezier gedaan. Het geeft daarom een dubbel gevoel om weg te gaan, maar deze nieuwe uitdaging ga ik ook graag aan.“

Burgemeester Marga Vermue: “De gemeentesecretaris gaf leiding aan de gemeentelijke organisatie in moeilijke economische tijden en kreeg daardoor met bezuinigingen te maken. Hier heeft hij de organisatie goed doorheen geleid. Mede door zijn inzet is ook de renovatie van het gemeentehuis succesvol voltooid, evenals het interne verandertraject dat daarbij komt kijken. Daarnaast maakte van Vliet zich sterk voor de verbetering van onze gemeentelijke dienstverlening. De positieve resultaten van de benchmark Waar Staat je Gemeente van afgelopen jaar lieten zien dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen. Persoonlijk heb ik onze samenwerking altijd als erg prettig ervaren. Ik vind het dan ook jammer dat hij ons verlaat. Uiteraard wens ik hem veel succes in zijn nieuwe baan.”

Het college van burgemeester en wethouders komt binnenkort met een voorstel wat betreft de opvolging van de secretaris.