LEENDERSTRIJP- Donderdag 5 maart a.s.organiseert de ouderraad van Basisschool St. Jan, in samenwerking met Kindercoachpraktijk Hannes & Kaatje, een thema-avond over kindercoaching.

Ieder kind zit wel eens niet lekker in zijn vel, het heeft problemen op school, gedragsproblemen thuis, slaap–of eetproblemen of heeft moeite met communiceren. Je probeert van alles, maar niets helpt.
Een coach traject kan hierbij helpen om het gedrag van je kind positief te beinvloeden.
Karin Jonkers komt vertellen over haar ervaringen en de mogelijkheden van een coachingtraject bij kinderen in de basisschoolleeftijd die (tijdelijk) uit balans zijn geraakt. En hoe de inzet van therapiehond Hannes daarbij kan helpen.
Heeft dit uw interesse gewekt? Kom dan donderdagavond 5 maart om 19.30 naar Basisschool Sint Jan. Iedereen is van harte welkom.