Start bouw Slimmer Kopen® woningen in Sterksel

Sterksel – Het is zo ver, de schop kan de grond in. Afgelopen donderdag leverde gemeente Heeze-Leende zes kavels aan de Averbodeweg in Sterksel aan bouwbedrijf Van Grunsven en Trudo. De grond ging vervolgensmeteen door naar de eerste Slimme Koper die hier aan de rand van het Brabantse dorp een prachtig thuis vindt. Deze maand nog start de bouw; na de zomervakantie kunnen de verhuisdozen worden gepakt.

In deze tweede fase van plan Averbodeweg, niet ver van de gezellige dorpskern en vlakbij het Sterkselsch kanaal, worden 6 rijwoningen ontwikkeld. Trudo verkoopt ze met 20% Slimmer Kopen® korting, voor een buitengewoon scherpe prijs vanaf
€ 123.200 v.o.n. Zeer aantrekkelijk voor jonge mensen die graag in hun dorp of gemeente willen blijven wonen. Voor hen waren de woningen aanvankelijk bestemd, maar inmiddels hebben ook andere geïnteresseerden zich kunnen inschrijven. Zowel starters als niet-starters. Eerder al werden in de eerste fase 7 rijwoningen gerealiseerd, zonder Slimmer Kopen® korting.

De verkoop van de Slimmer Kopen® woningen ging snel. Maar wie kiest voor dorps wonen, voor rust en groen, ligt hier nog één buitenkans. De hoekwoningen zijn namelijk nog te koop, voor slechts € 152.000 v.o.n. (inclusief 20% Slimmer Kopen® korting).

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Heeze-Leende