HEEZE-LEENDE – Wilt u weten wat de gemeente Heeze-Leende over uw eigen buurt besluit? Zoals welke bouw- en kapvergunningen zij afgeeft? U kunt zich snel en makkelijk laten informeren via de gratis e-mailservice‘Berichten over uw buurt’. Meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail.

Het unieke van de e-mailservice ‘Berichten over uw buurt’ is dat het gebaseerd is op een landelijk systeem waar alle gemeenten, provincies en waterschappen gebruik van kunnen maken. Zo kunnen ook inwoners van andere gemeenten via www.overheid.nl bekendmakingen zien van de gemeente Heeze-Leende. Dit is bijvoorbeeld handig voor burgers en bedrijven die qua locatie dicht bij een gemeentegrens liggen of voor mensen die een nieuwe woning zoeken.

Aanmelden kan via zoek.overheid.nl.