REGIO – Op zondag 28 juni 2015 organiseert de Nederlandse Teckel Club (NTC) een wandeling door het natuurgebied De Malpie regio Valkenswaard/Borkel & Schaft.

Het uitgestrekt heidegebied met vele vennenis prima toegankelijk voor jong en oud. Een mooie wandeling voor het hele gezin. Verzamelen vanaf 11.00 uur op de parkeerplaats van Pannenkoekenhuis van De Familie Suykerbuyck – Luikerweg 145 – 5556 XG Valkenswaard. Een uitstekend adres om nadien een lekkere pannenkoek te eten (eigen kosten)! De wandeling start om 11.30 uur en betreft circa 8 kilometer.

Wie kan er meedoen?
Iedereen in bezit van een teckel is van harte welkom om deel te nemen. Ben je nog geen lid van de Nederlandse Teckel Club? Geen probleem, kom eens kennismaken en doe mee! Ervaar hoe leuk het is om samen met vele andere teckelliefhebbers dit soort activiteiten te ondernemen. Deelname is gratis.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u kijken op www.teckelclub.nl of contact opnemen met: Linda Dams, tel. 06-46989293, e-mail: regio-limburg@teckelclub.nl of Ronald Bartelink, 06-10079029, e-mail: regioo-br.limburg@teckelclub.nl.