Start bouw Toversnest na de bouwvak


HEEZE – In september start Wooninc met de bouw van de koopappartementen van Toversnest in het centrum van Heeze. Na de bouwvakvakantie wordt gestart met de sloopwerkzaamheden. Aannemer Moeskops’ Bouwbedrijf start direct daarna met de bouw van de koop- en huurappartementen. De verwachting is dat het nieuwbouwproject begin 2017 wordt opgeleverd.
Wooninc. gaat het bestaande gebouw in het centrum van Heeze naast de kerk aan de Jan Deckersstraat restaureren. In de nieuwbouw van Toversnest komen 32 koopappartementen en 45 huurappartementen.
Huurappartementen in monumentale deel
Het monumentale gebouw wordt voor een deel gerestaureerd en uitgebreid met woningen. In dit gedeelte realiseren we 45 huurappartementen. Deze appartementen hebben een huurprijs van maximaal € 710 per maand. Huurtoeslag is dus mogelijk. De verhuur start circa 5 maanden voor oplevering. Wooninc. werkt niet met wachtlijsten. De appartementen worden onder de belangstellenden verloot. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Zij worden dan tijdig geïnformeerd.
Tovernest onderdeel Wooninc.Plus concept
Toversnest is onderdeel van het WoonincPlus concept speciaal voor bewoners vanaf 55 jaar. Bij dit concept staan zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal. Zorg op maat is dichtbij dankzij samenwerking met zorgpartners. Onderscheidend zijn de voorzieningen en services. Met ruimte voor individuele wensen en keuzemogelijkheid voor elke bewoner. Alles kan, niets hoeft. Hierdoor kunnen senioren zo lang mogelijk in een veilige, inspirerende omgeving zelfstandig blijven wonen.
Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met één van de verkopende makelaars: Van Santvoort Makelaars of Makelaardij Olav Veldhuizen.