WAALRE – Feestelijk 3e lustrum voor Ronde van Waalre Loopgroep Waalre verzorgt op zaterdag 12 september alweer voor de 15e keer de Ronde van Waalre door het mooie buitengebied van Waalre. De start ende finish van de Ronde van Waalre zijn als vanouds weer op de Markt en voert de deelnemers door de bebouwde kom en door het prachtige akker- en boslandschap in de omgeving.

Omdat dit jaar de Ronde van Waalre het 3e lustrum viert, hoopt de organisatie alle records te breken en er wederom een geweldig loopfestijn van te maken, voor wat betreft jeugd (scholieren) en volwassenen. De start, op de Markt, is om 17.00 uur voor de jeugd; daarna volgen om 18.00 uur de volwassenen. Vóór de start zullen de kinderen, op muziek en dans, een gezamenlijke warming-up doen, om zodoende goed voorbereid de rondjes te kunnen lopen. Wie 12 jaar of jonger is kan deelnemen aan de jeugdronde. Inschrijven daarvoor kan vanaf 16.00 uur bij de Wolderse Wever aan de markt in Waalre. Bij de Wever kunnen ook de startnummers afgehaald worden.

Ook de ouders en andere sportievelingen kunnen aan de ronde van Waalre deelnemen. Ze kunnen kiezen uit de 5, 10 of 15 kilometer; dus eerst de jeugd aanmoedigen en daarna zelf aan de slag.
Inschrijven: www.inschrijven.nl tot dinsdag 8 september.